2024. feb 10.

A pedosimogató marad...

írta: Jerome Mutombo
A pedosimogató marad...

0431989351be4419fb5f36dbe46d3e09.jpg

Először is szögezzük le, az ég világon semmi jelentősége nincs annak, hogy ki a köztársasági elnök. Egyrészt, mert köztársaság sincs, másrészt kicsit több, mint tíz éve ezt a pozíciót kesztyűbábok töltik be mindenféle önálló gondolat és tett nélkül. Így annak sincs jelentősége, hogy Novák Kati lemondott a pozíciójáról.  Kicsit kevesebb lesz az ingyen utazás, ellenben nem kell egész nap műmosolyognia. 

Kegyelmet adtak egy bűnözőnek, aki egy gyermekotthonban évekig fedezett egy pedofil bűnözőt. A "szerencsés" kegyelmezett mellesleg ezer szálon kötődik az Orbán-famíliához, meg az állampárthoz. Aki nem teljesen hülye, az nyilván tudja, hogy Novák Orbán utasítására adott kegyelmet, nincs ebben semmi különös, Kaletát, aki kislányok és kisfiúk képeire élvezkedett, szintén kimosta a főnök, így megy ez, a fideszes pedofília bocsánatos bűn. 

Ezúttal volt némi közfelháborodás, az ügy valahogy bejutott az agymosottak buborékjába is, úgy látszik a pedofíliát  a fideszes szavazó sem kultiválja igazán. 

Így hát a bátor főmérnök felsorakoztatta a legaberráltabb csicskáit, a kis nyilas-komcsi ivadék propagandistát is, akik szolgaian ráverték a balhét Novákra.  A hölgyet hazarendelték, írtak neki egy lemondó nyilatkozatot, majd elmondatták vele a megható beszédet. 

Bátor férfiak így csinálják. 

Ideje  lenne már, hogy Magyarország alsó fele felébredjen és csatornát váltson, elkapcsoljon erről a szánalmas leninista moziról. 

Szólj hozzá