2024. aug 03.

Propagandaállam működésben

írta: Jerome Mutombo
Propagandaállam működésben

Hogyan rendeli maga alá a NER a sportolóit (is)?

25treisman-articlelarge.webp

Hámori Luca, magyar boxoló, olimpikon, pár napja azt nyilatkozta, hogy nem érdekli, hogy a következő ellenfele fiú,  vagy lány, ő győzni akar, nem fél, mindent belead. 

Aztán rászóltak. Aludt rá egyet és a legutolsó posztjában már arról beszélt, hogy rendkívül igazságtalan, hogy esetleg egy fiú fogja elvenni az álmát, nem lesz olimpiai érmes. 

Rövid betekintést kaptunk tehát egy ex- európai propagandaállam működéséből. Számunkra, akik a valóságban  élnek, Hámori Luca egy interszexuális algír nővel fog boxolni,és igen nehéz dolga lesz, mivel az ellenfele egy igen férfias, jó fizikumú nő, aki mellesleg még soha nem nyert semmit a női mezőnyben, egyszer, 2022-ben vb-döntőbe jutott. De  egy náci, vagy komcsi  propagandaállamban minden másként fest, minden pont úgy fest, ahogy azt Ilyés az Egy mondat a zsarnokságban megírta. Egy ilyen államban minden a vezérről és az ő ideológiájáról, a heroikus küzdelméről szól. Ebben a mesében nem Hámorú Luca magyar nő fog megküzdeni algír ellenfelével. Ebben a mesében a magyar utcai harcos küzd a csúnya, nyugati romlottság, a woke, meg a gender ellen, természetesen sötét túlvilági erőkkel kell szembeszállni ismét a Táltosnak  Lucán keresztül. Ezt bömböli a napok óta az M(oszkva) 1, a felkért 'szakértők' hada, a kormánypárti ex-boxoló (helló Chacón! ). És bármi is lesz a végeredmény, elszabadul a pokol. Senkit nem érdekel az sem, hogy a hanyatló nyugat woke-ja ezúttal egy olyan muszlim országból érkezik, ahol még a homoszexuálisokat is börtönbe zárják. A propagandaállam vezetőinek, seggnyalóinak és muzsikjainak a világában a valóság piros lapot kapott. Talán örökre. 

Ha  a valóságról beszélnénk, először is azt állapítanánk meg, hogy Imane Khelif esete még annyira sem egyértelmű, mint Caster Semenya- é, aki tényleg brutálisan kimagaslott a női mezőnyből, amikor futásban olimpiai aranyérmeket gyűjtött és ma már csak gyógyszeres kezelés mellett indulhat bármilyen versenyen. De Imane Khelif még, mint említettem, nem nyert semmit. Al-Oroszország purifikátorai egy 76 másodperces meccs alapján bömbölik, hogy "hát ő férfi". És nem olvasnak utána annak, hogy miről beszélnek. 

Na mindegy, a"hanyatló nyugat" majd ezt a problémát is megoldja, mi meg dagonyázunk tovább. 

Hajrá Luca! 

Szólj hozzá